Check My Schedule

April 16, 2010

Carrot Cake With Full of Walnut

April 16, 2010

Carrot Cake (1kg++) ordered by Rose, UiTM.
Terima kasih yer Rose. Harap Rose puas hati.

With cream cheese as a toping.

5 comments:

Liessa on April 16, 2010 at 3:09 PM said...

salam siti...
kalau nak order carrot cake nie tapi without toping camne...n boleh ke oder just tuk setengah kilo je...brape cas nyer...

n sy pun nak order gak tuk cream puff 25pcs/box tu...

Siti on April 16, 2010 at 3:24 PM said...

liessa: boleh kalau nak setengah kilo.dia takde la 1/2 kilo betul...1/2 kilo+++
siti ambik RM25. boleh ker?
kalau confirm nak ambik kat mana yer? liessa nak hari apa yer. nak pick up kat mana?

Liessa on April 19, 2010 at 3:00 PM said...

Salam siti...sy mmg nak order yer...kompem...siti boleh buat bila...agak2 klu siti dah buat just bgtau jer...nnt sy msg no siti...klu ok ujung mggu pun boleh...nak pick up tu...biasa nyer camne...sy keje kat bangsar...tapi dok kat ampang...klu nak jumpa kat mane agak2 nyer...

Siti on April 19, 2010 at 3:28 PM said...

liessa,

confirm nak order karot kek, 1/2 kilo & cream puff yer..ooo cream puff siti letak 30 biji/box, boleh ker (dah revise)..sebab satu adunan leh dpt dlm 30 biji +++...kalau nak 25 biji pun boleh la siti buatkan.

ermmm..nak pick up yer...leh msg no kat siti tak/kol siti, nanti kita diskus...

rose --{@ ibuRafiq @}-- on April 22, 2010 at 10:05 AM said...

nyum nyum...thanx siti...:-)

Post a Comment

 

My Small Bakery House Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template