Check My Schedule

May 03, 2010

Happy Anniversary Hajar & Hadafi

May 03, 2010



Kek ulang tahun perkahwinan ni di tempah oleh kawan blogger siti, Hajar yang menetap di Penang. Jauh tu Hajar order kek. Sebenarnya dah lama Hajar cakap dia nak order kek dari siti. Kebetulan weekend hari tu dia datang KL sebab ikut husband dia berkursus. So, dia terus je order kek ni ngan siti.

Selamat Hari Ulang Tahun perkahwinan buat Hajar & Hadafi. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat & delimpahi kebahagiaan senatiasa.



Di samping kek ulang tahun perkahwinan, Hajar tempah juga 30pcs mini muffin ni tuk hantar kat nursery anaknya, Dalia yang akan menyambut hari lahrinya tak lama lagi. Terima kasih Hajar. :)


2 comments:

♥Azie♥ on May 3, 2010 at 1:22 PM said...

sedapnyer....nak..nak

Siti on May 3, 2010 at 1:53 PM said...

hehehe...nak yer..mintak ngan hajar sikit. he3

Post a Comment

 

My Small Bakery House Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template